31 Ağustos 2012 Cuma

Süvari Defans






Süvari defans oyununda kafalarına zırhlarını geçirmiş olan atlı savaşçılar düşmanlarını yok etmek için çok zorlanıyorlar. Sizin amacınızda onlara yardımcı olmak ve en iyi biçimde hareket etmelerini sağlamak. karşı tarafın kalesini ne kadar iyi biçimde kontrol ederseniz okadar çabuk onları yok etmiş olursunuz. Play ve skip butonlarına basarak başlanan oyunda mouse yardımı ile bütün kontrollerini sağlayabilirsiniz. Bu eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Süvari Defans



30 Ağustos 2012 Perşembe

Yıldızlarla Zıplama






Yıldızlarla Zıplama oyunu macera oyunudur.Oyuna başlamak içn PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyunda YUKARI YÖN TUŞU ile zıplıyoruz.SAĞ ve SOL YÖN TUŞU ile yönümüzü belirliyoruz.S,D,F,G tuşları ile yıldızlarla uçacak olan kızımızın üstündeki tişörtün rengini değiştiriyoruz.Sarı ve diğer renkteki yıldızların üstüne zıplaya zıplaya en yukarı çıkmaya çalışıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yıldızlarla Zıplama



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Dora Pet Shop






En sevilen çizgi film karakterlerinden olan Dora ile beraber hayvanlara yardım etmek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise hemen oyunumuza başlamalısınız. Karakterimiz Dora bir pet shop arabası ile hayvanları petshopa taşımaya çalışıyor. Sizin yardımlarınız ile hayvanlar daha fazla zarar görmeden pet shopa ulaşacaklar. Yoldaki engelleri kontrol etmek için hızlı olmak yerine dikkatli ilerlemelisiniz. Eğer hızlı olursanız engellerde arkadaki yük olarak taşıdığınız hayvan devrilir ve sizde oyunda direk olarak başarısız olacaksınız. Oyunumuz yüklendikten sonra Play butonuna basarak oyuna giriş yapın. Bu eğlenceli oyunda fazla beklemeden oyuna direk giriş yapabilirsiniz. Karakterinizin kontrollerini sağlamak için ise yön tuşlarını ve space butonunu kullanacaksınız. Bölümler ilerledikçe de gitmeniz gereken yol daha fazla olacaktır. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Dora Pet Shop



Jerry Mutfakta






Yaramaz çizgi film karakteri jerry bu sefer mutfakta yiyecekleri çalmak için bisikletini kullanacak. Mutfak dolaplarının üzerinde yarışa çıkan küçük fareye yardım etmek ister misin? Oyuna başlamak için START yazısına tıklayacaksınız. Daha sonra mouse (fare) ile oyuncumuzu yönlendireceğiz. Karşına gelen bölümlerdeki tüm yiyecekleri alırsan diğer levellere kolaylıkla geçebilirsin. İyi Eğlenceler.





Jerry Mutfakta



Motorsiklet Show






Motorsiklet Show oyunu yarış oyunudur.Motorsikletinizle bakalım hangi sgösterileri yapacaksınız.Motorsiklet show oyununa başlamak için öncelikle PLAY yazısına sonra önünüze gelen pencerede SİYAH NOKTALARDAN HERHANGİ BİRİNE ve START yazısına tıklayın oyuna başlayın.Oyun da YÖN TUŞLARI ile ilerliyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile zıplıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Motorsiklet Show