30 Eylül 2012 Pazar

Aç Ayıcıklar






NASIL OYNANIR?
Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Ayıcıklarımızın karnı çok aç.Doyurmak için balık vermemiz  gerekiyor.Ayıcıklarımıza zamanında balıklarını vermemiz lazım.Süremiz 58 saniye.Bu zaman içerisinde ayıcıklarımızın ne kadarını doyurursak o kadar fazla puan alırız.Ayıcıklarımız ağlamaya başladıkları anda mouse ile üzerine tıklayıp balıklarını veriyoruz.Oyunu tekrar oynamak için PLAY AGAIN yazısına tıklıyoruz.





Aç Ayıcıklar



29 Eylül 2012 Cumartesi

Dans Gurubu






Dans eden kızlara, yuvarlak içine gelen klavye karakterlerine basarak yardımcı oluyorsunuz. Eğer hata yaparsanız dans biter. Kanal D Oyunları iyi eğlenceler diler.





Dans Gurubu



28 Eylül 2012 Cuma

Generator Rex Yapboz






Generator rex son dönemlerin en popüler çizgi filmlerinden biri. Generator rex yapboz oyununda da başrol oyuncusunun resimlerini tamamlamaya çalışıyoruz. Üç ayrı kademeden oluşan oyunda dağınık haldeki resimleri mouse yardımı ile birleştiriyoruz. İlk aşamayı tamamladıktan sonra diğer aşamaya geçiyoruz. Her aşama diğerinden daha zorlu şekilde geçmektedir. Oyuna başlayabilmek için öncelikle yüklenmesini bekleyin. Daha sonra ise oyuna başla butonuna basmanız yeterlidir. İyi oyunlar dileriz.





Generator Rex Yapboz



27 Eylül 2012 Perşembe

Dağda Kurtarma






Dağ başında yaralanmış adamı kurtararak hastaneye yetiştirmelisiniz.





Dağda Kurtarma



25 Eylül 2012 Salı

Çılgın Bilardo






Çılgın bilardo oyununda diğer bilardo oyunlarına nazaran amacınız daha farklı. Size verilecek olan beyaz topu aynı renkteki toplarla çarpışmalarını sağlamak için kullanıyorsunuz. Oyunda bunu yapabilmeniz için mouse kullanmanız gerekli. Ne kadar kısa sürede topları birleştirirseniz okadar fazla puan kazanacaksınız. Oyunda istediğinizi seçeneğe tıklayarak başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Çılgın Bilardo



24 Eylül 2012 Pazartesi

Korkunç Kıyafetler






Minik kızımıza korkunç kıyafetlerden seçimler yapıp MOUSE yardımıyla giydirin.





Korkunç Kıyafetler



20 Eylül 2012 Perşembe

Savaş Ayıcıkları






Beyaz ayıcıkları kullanarak insanları rehin alan diğer ayılardan kurtulun, insanları kurtarın. Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Savaş Ayıcıkları



19 Eylül 2012 Çarşamba

Uğur Böceği Macera






Sevimli uğur böceği engellerin ve zararlı böceklerin bulunduğu bir ortamda yıldızları ilerleyerek hareket etmek istiyor. Sizin göreviniz ise uğur böceğine yardımcı olmak. Bunun için onun yönlendirmelerini yapmanız kafidir. Oyunumuz yüklendikten sonra Play butonuna basarak giriş yapabilirken sadece yön tuşları ile kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Oyunda uğur böceğinin geride kalmaması gerekli. Buna da dikkat ederseniz oyunda başarılı olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Uğur Böceği Macera



17 Eylül 2012 Pazartesi

Kartopu Savaşı






Arkadaşlarınla kar topu oynamaya hemen başla kar topu atarak onları kendinden uzaklaştır kimse sana yaklaşmamalı





Kartopu Savaşı



16 Eylül 2012 Pazar

Gerçek Dişçi






Gerçek dişçi oyununda size verilecek olan hastanın dişleri çürüdükçe çürüyor. Sizde onun dişlerini lekelerden ve mikroplardan kurtaracak çürümelerini engelleyeceksiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basmanız oyunua giriş yapmanızı sağlar. Oyunda mouse yardımı ile dişleri temizleyebilirsiniz. Bu zevkli oyunda hepinize kolay gelsin...





Gerçek Dişçi



15 Eylül 2012 Cumartesi

Deniz Esintisi






Oyunda deniz esintisinin kenarında kızımıza giysilerden MOUSE yardımıyla seçimler yapıyoruz.





Deniz Esintisi



14 Eylül 2012 Cuma

Arthur Yapboz






Arthur yapboz oyunu ile çizgi karakterlere ait yapboz oyunları serimize devam ediyoruz. Daha bir çok çizgi karakterin yapboz oyununu sitemizde bulmaya devam edeceksiniz. Son oyunumuz olan Arthur yapboz oyunu yine 3 bölümden oluşuyor ve Arthur çizgi filminin jenerik müziği eşliğinde yapboz parçacıklarını birleştirerek 3 bölümüde tamamlamaya çalışıyorsunuz. İyi eğlenceler.





Arthur Yapboz



13 Eylül 2012 Perşembe

RobotX






Robotx bir macera oyunu karakteridir. Bu karakter legolardan yapılmıştır. Sizinde oynayacağınız macera oyununda her yer legolar ile yapılmış. Size verilecek olan karakterin hareketlerini ayarlayacak ve toplanması gereken nesneleri toplayarak kapının açılmasını sağlayacaksınız. klavyede bulunan yön tuşlarını kullanıp robotu hareket ettirebilirsiniz. Play butonuna basıp oyuna giriş yapmalısınız. Oyunumuzda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





RobotX



12 Eylül 2012 Çarşamba

Poker Macera






Poker oyununun kartları ve paraları ile harika görsellikleri bulunan bir maceraya atılmaya ne dersiniz? Oynayabileceğiniz en zevkli macera oyunlarından biri olan bu eğlenceli oyunda sadece yön tuşlarını kullanarak hakimiyetinizi sağlayabilirsiniz. Bu eğlence dolu oyuna giriş yapabilmek için sadece Play Game butonuna basmanız gerekli. Hepinizw iyi eğlenceler dileriz..





Poker Macera



11 Eylül 2012 Salı

Seken Top






Seken Top oyununda size birden fazla top veriliyor.Sizde bu topları elinizdeki seken top ile yok edeceksiniz ki bu toplarınızda sınırlı sayıda. Zekanızında yardımı ile topu nereye atacağınızı iyi ayarlayın ve topu yollayın. Oyunda topları fırlatıp yok etmek için mouse kullanacaksınız. Kontrolleri kolay olan bu oyunu oynamak için açılan ekranda herhangi bir butona basmanız yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Seken Top



10 Eylül 2012 Pazartesi

Magazin Dergisi Kızı






Magazin dergisinin kapağına pozlar verecek olan mankenimizi hazırlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Kategorilerden seçimler yapıp mankenimizi giydiriyoruz.





Magazin Dergisi Kızı



7 Eylül 2012 Cuma

Çocuk Kayağı






Şeker tatlı çocugun size ihtiyacı var. Onar yardım etmeli ve oyuna devam etmelisiniz. Oyunda önündeki engellerden kaçmaya çalışmalısınız. Yolun geniş olması sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Cocugu kontrol etmek için klavyede bulunan yön tuşlarını kullanmalısınız. Space(boşluk) butonuda zıplamanızı saglayacaktır. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonu oyunun başlamasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Çocuk Kayağı



6 Eylül 2012 Perşembe

Çürük Dişler






"Çürük Dişler" oyununa "Play" butonuna tıklayarak başlayabiliyorsunuz.Fakat kan görmeye alışık değilseniz oyunu oynamanızı tavsiye etmiyoruz.İyi bir dişçiyim diyorsanız aletleri iyi kullanarak kan görmeden oyunu tamamlayabilirsiniz.Dişlerinde sorun olan hastanız dişlerinin hepsini değiştirmek istemektedir.Bütün dişleri kırık ve çürükler içindedir.Sizlerde alet ile dişleri kökünden damağa dokundurmadan çıkarmalısınız.Damağa ne kadar yakın tutarak dişleri çıkarırsanız o kadar çok puan kazanırsınız.İyi oyunlar...





Çürük Dişler



5 Eylül 2012 Çarşamba

Zamanla Yarış






Zamana karşı oynayacağınız oyunda amacınız hem zamanı iyi bir şekilde kullanmak hem de arabayı dengeli bir şekilde kullanmak. Oyunda arabayı dengede tutmak için sol ve sağ yön tuşlarını kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Start(oyna) butonuna tıklayın ve yeşil ışık yanınca oyunu başlatın. İleri yön tuşuyla hızlanın, aşağı yön tuşuylada geri gelin. Oyunda saat simgelerini toplayarak zamanınızı artirabilirsiniz. İyi eğlenceler





Zamanla Yarış



4 Eylül 2012 Salı

Süslü Kedi ve Köpek






Tatlı kedi ve köpeğimizi süslü hale getirmek için yardımlarınıza ihtiyaçları var. Birbirinden farklı kıyafetleriyle onları süsleyin. Mouse yardımı ile kıyafetleri hayvanların üzerine sürükleyin ve uygun kıyafeti bulun. İyi eğlenceler





Süslü Kedi ve Köpek



Yaprak Dökümü Giysiler






Yaprak Dökümü giysiler oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Kızımızı giydirdikten sonra DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yaprak Dökümü Giysiler



3 Eylül 2012 Pazartesi

Yılbaşı Kartları






Yılbaşı Kartları  hem zeka hem de şans oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Daha sonra oyunun zorluk derecesini seçiyoruz.EASY PAİRS 8 :KOLAY 8 KARTLI  NORMAL 12 PAIRS: NORMAL 1 KARTLI  HARD 18 PAIRS:ZOR 18 KARTLI VERY HARD 24 PAIRS :ÇOK ZOR 4 KARTLI kategorilerinden birini seçiyoruz ve START GAME yazısına tıklayarak oyuna başlıyoruz.Öncelikle size KARTIN ALTINDAKİ RESİMLER GÖSTERİLECEK ve KAPANACAK.Sizde o resimlerden AYNI OLAN  2 TANESİNİ bulacaksınız.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Yılbaşı Kartları



2 Eylül 2012 Pazar

Manken Süsleme






MAnken süsleme oyununda yapmanız gereken amacınız mankeni giydirmek ve onu baştan ayağa yenilemenizdir. Oyunda bunu yaparken renk uyumlarına ve aksesuarlarına dikkat etmelisiniz. Mouse yardımı ile oyuna hakim olabilirsiniz. Bu zevkli oyun kendiliğinden açılacağı için bir butona basmanız gerekmez. İyi eğlenceeler dileriz..





Manken Süsleme



1 Eylül 2012 Cumartesi

Teke Tek Maç 2






Daha önce oynadığınız teke tek maç oyununa benzer bu oyunda kaleler boydan boya...  Oyun "Ok Tuşları" ve "Space" tuşu ile oynanıyor. Bol eğlenceler dileriz.





Teke Tek Maç 2